Produkty pro dobře vrtání (12)

Organické víno [terdézom] bílé 75cl - Víno z Francie - Cabernet blanc

Organické víno [terdézom] bílé 75cl - Víno z Francie - Cabernet blanc

[terdézom] blanc představuje krásné zlaté víno s kyticí exotického ovoce. Osvěžující chuť a jemná rovnováha mezi kyselostí a sladkostí. Vhodné k aperitivu, se salátem, těstovinami, rybami a mořskými plody. Disponujeme velkými objemy pro zásobování vašich trhů.
Divoké prase

Divoké prase

Tradiční terina z divočáka v 90g Jean Brunet
Eau de vie

Eau de vie

Neodolatelné obiloviny to je autentická chuť místních obilovin. Uvařili jsme, fermentovali a destilovali plody práce zemědělců, kteří orali a zasévali vybrané odrůdy v Bretani. Neodolatelné obiloviny, to je spolupráce země na tomto procesu.
Víno z Beaujolais

Víno z Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon a vína Dominique MOREL produkují několik apelací v crus Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine, který je lídrem v oblasti Beaujolais, hledáme vážné importéry v různých zemích, kde ještě nejsme distribuováni.
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Pačuli

Pačuli

Savon Extra Doux Parfumé Patchouly UTILIZACE Při kontaktu s vodou mýdlo vytváří jemnou a lehkou pěnu, která zanechává pleť pružnou, jemnou a lehce parfémovanou. HMOTNOST 100 GRS vhodné pro všechny typy pleti Mýdlo ručně vyráběné ve Villefranche sur mer. Bez barviv. obsahuje extrakty z vřesu. SEZNAM INGREDIENCÍ sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua/voda, parfém, měsíček, palm kernel acid, glycerin, olea europaea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extrakt květ.
Jedna Dolcerina

Jedna Dolcerina

Slaný karamel... Na mazání nebo jako poleva na dezerty, je to tak dobré! nutriční hodnoty na 100 g energie(kcal)= 437 energie(Kj)=1822 tuky(g)= 30 z toho nasycené mastné kyseliny(g)=19 sacharidy(g)=40 z toho cukry(g)=40 bílkoviny(g)=1.2 sůl(g)=0.3 Stav: Nové INGREDIENCE: Cukr, smetana 35 % MG, máslo* poloslané 18 %, mléčná čokoláda BARRY Čistá hmotnost: 210 g Původ: Korsika
Panatella

Panatella

V přechodu na ekologické zemědělství. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulačních nerezových tancích, časté tlačení, pravidelné míchání. Zrání vína v dubových sudech, zrání v nerezových tancích, míchání, tradiční korkový uzávěr, pravidelné míchání. Hlinito-vápencové půdy. Oko Purpurová barva, jasná, granátové odlesky. Nos Dřevitý, elegantní, ovocný. Ústa Harmonické, jemné, sametové, jemné tóny černé lanýže, tóny ostružin, tóny opékaného chleba, bohaté dřevité tóny, jemné třísloviny, přesné třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso v omáčce, Cassoulet Teplota podávání: 8° - 10° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)
Chardonnay z Burgundska

Chardonnay z Burgundska

Krystalická barva. Aromata citrusů, bílých plodů (hruška) a peckovin (vinná broskev), bílých květin (hloh). Květnaté a ovocné, chuť je kulatá a šťavnatá s živým závěrem.
Červené víno - Domaine La Guintrandy

Červené víno - Domaine La Guintrandy

TERROIR & ESTATE Písečný jíl a kobalt, kamenitá půda. Středomořské klima, ovlivněné větrem Mistral. Organické vinice se nacházejí poblíž vesnice Visan. ODRŮDY HROZNŮ Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VÝROBA VÍNA Ručně sbírané, částečně odstopkované. Macerace přibližně 2 týdny. Plně zralé v tancích na jemných kalech před lahvováním (nefiltruje se). POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ Toto víno má elegantní rubínově purpurovou barvu. Jeho vůně odhaluje aroma černého rybízu a třešňového ovoce. Chuť je dobře vyvážená s plnými tříslovinami a tóny černého ovoce a lékořice. Skvěle se hodí k středomořským pokrmům, bílému masu, mírně kořeněným jídlům (např. paella nebo kari) a červenému masu.
HŘÍBEK – 17°

HŘÍBEK – 17°

Barva: Amberová s zlatými odlesky Nos: Umami, velmi komplexní na houbách a lanýžích. Chuť: Velmi intenzivní na lanýž, pečená rajčata, velmi komplexní a silná, lehká hořkost, kterou převládá lanýž. Závěr: Velmi dlouhý na lanýž a vyvíjí se na aroma hroznů, datlí, kandovaného ovoce, s neustálou dominancí lanýže, přítomnost bylinných tónů jako je génépi, absinth, hořec.
Château Tourril

Château Tourril

V přechodu na ekologické zemědělství. Noční sklizeň. Fermentace v termoregulační nerezové nádobě, lisování. Zrání v termoregulační nerezové nádobě, zrání na kalech, technický korek z korku. Hlinito-vápencové půdy. Oko Barva růžová, světlá, s růžovými odlesky. Nos Ovocný, intenzivní, jemné citrusové aroma, lehké aroma čerstvého ovoce. Ústa Aromatické, štědré, široké, lehké tóny růže, lehké tóny citrusů, štědré tóny třešní, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, tukové třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Párování pokrmů a vína Studené předkrmy, krevety na grilu, grilované červené maso, asijské speciality, dezerty s červeným ovocem. Barva: Růžová Odrůda: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Objem: 300 cl (láhev)